DELIWAY SHOPHave a tasty trip !


Geen tijd om thuis te ontbijten?
Heeft u bovendien genoeg van die voorverpakte sandwiches maar nood aan een snel ontbijt?
Zin in een warme snack maar geen tijd om op restaurant te gaan? Zoek het niet te ver ! Dankzij de faciliteiten van Oztank, zal u zich onmiddellijk kunnen bedienen van onze producten die vers uit de oven komen! Zijn het nu koffiekoeken, belegde broodjes, salades, warme snacks of soepen, Deliway heeft steeds een eenvoudige en smakelijke oplossing die aan uw wensen tegemoet komt.
Have a tasty trip !


EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT


Belegde broodjes

Bij Deliway kan u op z'n minst 16 variƫteiten beleg terugvinden om uw smaakpapillen te verwennen. De versheid van ons beleg in combinatie met de ter plaatse afgebakken broodjes maakt van onze belegde broodjes de beste invulling voor uw lunch. En dit alles aan de beste prijzen!

Panini's
Heeft u echter liever iets warms voor uw lunch? Geen probleem, Deliway biedt u de 5 meest geliefde paninirecepten aan.  

Warme snacks
Naast de panini's biedt Deliway eveneens een gamma warme snacks aan, gaande van het klassieke worstenbroodje tot de heerlijke Pizzaguettes.

Koffiekoeken
Geen tijd om thuis te ontbijten? Geen zorgen! Onze koffiekoeken komen vers uit de oven en zijn een waar genot voor iedereen...

Meer info: www.deliway.eu

Tabaksassortiment
Bij Oztank kunt u ook terecht voor een van de meest diverse tabaksassortimenten van de regio. Of het nu de traditionele merken zijn of de nieuwe budgetmerken; bij ons vindt u ze allemaal!
Zowel shag als sigaretten worden in elk formaat en elke smaak aangeboden.

Seizoensproducten
Naast ons gamma aan drinkwaren, tabak en snoep, hanteren wij tevens een seizoensgebonden aanbod aan handige producten. Wij proberen onze klanten te voorzien van aantrekkelijke tijdelijke aanbiedingen. Denk hierbij aan strooizout in de winter, barbecueproducten voor de zomer, ruitenwisservloeistof met insectenverwijderaar, etc.
Kom gerust eens binnen om te zien welke aanbiedingen wij op dit moment voor u hebben!